Helmet City heeft heel veel mooie spullen

Helmet City Een tijdje geleden heb ik voor het eerst een bestelling geplaatst bij Helmet City en hier ben ik onwijs tevreden over. Ik was namelijk op zoek naar een nieuwe helm, omdat degene die ik had toch niet meer lekker zat. Dit kwam doordat de binnenkant heel erg versleten was en daardoor niet meer zo zacht was als in het begin. Via een van mijn beste vriendinnen kreeg ik over deze webshop te horen. Zij had hier een nieuw slot voor haar scooter gekocht en was heel erg tevreden over de service en snelle levertijd. Zelf vind ik het ook nooit fijn om te wachten op een online bestelling, dus dit gaf voor mij de doorslag om hier ook eens een kijkje te gaan nemen.

Een hele snelle webshop

Helmet City

Eenmaal op Helmet City viel het mij direct op dat zij heel veel keus hadden voor mij. Ik was namelijk specifiek op zoek naar een helm voor op de scooter. Dit is net weer anders dan wanneer je rijdt op een motor, want dan heb je meer bescherming van je kaak nodig. Toen ik eenmaal had gekozen, heb ik ook direct de bestelling geplaatst. Het liefst wilde ik namelijk de volgende dag al mijn nieuwe model in huis hebben. Die oude was ik echt zat, dus daarom was ik ook extra blij dat de levering super snel was. De volgende dag stond de bezorger al bij mij aan de deur om het pakket af te geven.

Ik ben mega blij!

De levering was snel, de prijs laag en de kwaliteit goed. Dat zijn de drie redenen dat ik jou deze webshop echt kan aanraden. Door hun grote assortiment weet ik vrijwel zeker dat iedereen hier iets kan vinden naar zijn of haar smaak. Neem er dus ook eens een kijkje!